Over mij

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Mijn naam is Monika Willems en mijn passie voor fotografie is op jonge leeftijd begonnen. Als klein meisje was ik vaak, samen met mijn vader, te vinden in zijn DOKA. Geweldig vond ik het om te zien hoe uit het niets, na een paar handelingen een echt beeld ontstond op papier.

Nu zoveel jaar later heb ik mijn passie nieuw leven ingeblazen en vind ik het geweldig om persoonlijkheden vast te leggen in een foto.  Ik neem de tijd om je als persoon te leren kennen en je op je gemak te stellen. In de studio met een kop koffie of thee maar zeker ook op locatie. Door de interactie met elkaar krijg je de mooiste en eerlijkste foto’s.

Blijven ontwikkelen en “nieuwe dingen zien” door mijn camera, vind ik als fotografe belangrijk. Ik volg regelmatig verdiepingscursussen en fotografeer zoveel mogelijk dingen uit het dagelijks leven.

Graag hoor ik van jou wat je wensen zijn om je persoonlijkheid vast te leggen!
Met een vriendelijke klik,
Monika

Monika Willems - Fotografe